contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciolan Rasfatat Pe Varza De La Scandia

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu mai stiu pe ce blog citisem de conserva asta, ca e buna, dar nu m-am impiedicat de ea pe nicaieri, sunt si scumpe astea de la Scandia. Dar imi ramasese piticul pornit si, cand am dat de ea, am vrut sa vaz daca ce am citit e pe bune, ca mereu fac asa, curiozitatea asta …

Deci am luat conserva, am desfacut-o, la prima intrevedere om – conserva, nu parea cine stie ce.

Slide6

Ca la orice examen organoleptic, intai te uiti, mirosi, vezi, pipai, gustul la final. Eu in primul rand ca nu am vazut ciolanul, dar am sapat. Si l-am gasit, era de fapt ciolan rasfatat sub varza, nu pe.

Slide7

Dar asta a fost singurul defect. Intr-adevar, este foarte buna conserva, nu mai retin pretul, dar v-am zis, Scandia in general nu sunt cei mai ieftini. Insa e bun, bucatica de cilan corecta (poate am nimerit eu, nu stiu), carne, nu doar grasime si zgarci, gustul bun, aciditatea potrivita. E bun dom’le.

Ca sa ducem pana la capat analiza (ca nu mai facusem de mult analiza neliterara pe conserva), iaca ce contine.

Slide8

In afara de ciolan, care este ca orice ciolan din comert, un mezel cu conservanti, era evident, in rest e OK. Mare pacat ca nu au (sau nu am vazut eu), varza fara ciolan. Daca e la fel de buna, merita.

Cam asta cu ziua de azi, in rest am participat activ la a imi face pofta cu ce am servit clientii: rata pe varza, musaca, ciulama de pui cu mamaliga, iahnie de fasole cu carnati, ciorba de miel, miel la cuptor, ceafa de porc impanata la acelasi cuptor, ciorba de dovlecei, pastrav la gratar, ma rog, multe, multe altele, ca la cantina maria ta, de local de lux nu avem.

rororo