Ciocolata Neagra (de Post) - Raw Vegan Dark Chocolate
articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am achizitionat de ceva vreme unt de cacao pe care intentionam sa il folosesc la o prajitura
raw-vegana, insa prajitura s-a transformat in ciocolata. As putea spune ca e the best dark chocolate I've eaten. Are o aroma intensa pe care nu am regasit-o in nici una din ciocolatele din comert. In plus nu te simti vinovat cand mananci o bucatica de ciocolata fiindca nu contine nici un gram de zahar, ci e indulcita cu noul produs lansat de Green sugar. Nu numai ca e guilt free, dar e si vegana. Garantat fara urme de lapte!
E de ajuns o singura bucatica pe zi ca sa te simti satul si plin de energie.
Ingrediente:
- 100 g indulcitor natural Green Sugar pudra
- 100 g unt cacao
- 50 g ulei de palmier (topit)
- 170 g cacao
- 20 g migdale/nuci/alune/fructe deshidratate (optional)
Cum procedam:
1. Intr-un vas la bain-marie punem untul de cacao la topit.
2. Transferam untul de cocos intr-un vas, adaugam uleiul de palmier, indulcitorul pudra si cacaoa si amestecam cu un tel. La final adaugam migdalele/alunele/nucile tocate.
3. Turnam compozitia in forme de silicon si introducem in frigider pentru 30 minute - 1 ora.
The best!