Ciocolata Bounty
Sursa Ciocolata Bounty
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ce buna este ciocolata asta umpluta cu crema densa de cocos,o minunatie !
De cate ori nu am cumparat-o si intotdeauna era prea putina .:)
Acum o fac eu ,se prepara usor si gustul...gustul...este divin !:)
Majoritatea blogarilor culinari s-au desfatat deja cu aceste mici bucurii .
Intr-o craticiora, punem 200 ml smantana lichida (frisca lichida,lapte condensat),4 linguri zahar si 2 linguri de unt gras sau margarina.Asezam vasul pe aragaz si lasam pana se dizolva zaharul.Dam la o parte de pe foc si adaugam 200 g nuca de cocos. Amestecam energic si intindem compozitia intr-o forma de 20 cm tapetata cu hartie de copt.
Presam compozitia bine cu o lingura si dam la frigider pana a doua zi cand poate fi portionata .
Topim pe baie de aburi sau la microunde 300 g ciocolata preferata si trecem fiecare patratel prin ciocolata topita; le asezam pe un gratar sau pe hartie de copt.
Dam ciocolata cu cocos la rece.
Sunt extraordinar de gustoase,nu voi mai cumpara niciodata !
Pofta buna !