Ciocolata Black&white
articol scris de RawVeganJoy blog rawveganjoy
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 200 g unt de cacao
- 4 linguri miere de salcam
- 2 linguri lecitina de soia
- 2 pastai de vanilie (semintele din interior)
- 3 linguri cacao cruda
- 2 linguri lucuma
- 1 banana
Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, la 40 de grade, pana devine lichid. Amestecam toate ingredientele, cu exceptia pudrei de cacao, in robotul cu lama in S, pana capata o consistenta cremoasa.
Pe o tava punem o folie alimentara si turnam jumatate din compozitie pe ea in forma circulara. Punem ciocolata alba la congelator pentru cateva minute.
In restul compozitiei adaugam cacao si procedam la fel ca si in cazul ciocolatei albe.
Dupa ce s-au intarit punem ciocolata pe o suprafata plana si o taiem cu un cutit usor incalzit in 4 cadrane.