Ciocănele De Pui Cu Legume La Cuptor
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Apăsaţi aici pentru a descărca sau imprima reţeta (Google Docs).
Ingrediente:
4 ciocănele, o ceapă, un ardei gras, 4 căţei de usturoi, 2 morcovi, 500 gr cartofi, 3 linguri de ulei, sare, piper.
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se spală şi se taie mărunt.
Se curăţă morcovii şi se taie rondele.
Se curăţă usturoiul, se spală şi se toacă.
Se curăţă cartofii, se spală şi se taie în felii mai groase.
Se spală ardeiul, se curăţă de seminţe şi se taie mărunt.
Carnea se spală, se condimentează cu sare, piper şi se pune într-un vas de yena.
Peste carne se aşază cartofii, se presară sare, se adaugă restul legumelor, se stropeşte cu ulei, se acoperă vasul cu o folie de aluminiu şi se dă la cuptor, la foc potrivit, până cartofii şi carnea sunt moi.
Se servesc calde.
Poftă bună!