contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciocanele Ametite (in Vin Alb)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pana sa incerc aceste ciocanele super aromate, n-as fi zis ca o reteta atat de simpla are rezultate atat de spectaculoase.
Pentru doua portii:
  • 4 ciocanele de pui crestate 
  • 1 catel de usturoi taiat fasii pentru impanat ciocanelele
  • 1 cana de apa
  • 1 cana vin alb
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Se spala ciocanele, se cresteaza, se impaneaza cu usturoi, se sareaza, se pipereaza. (Pentru un efect mai piscacios, puteti folosi piper dat prin rasnita) . Se pun in tigaie la prajit in ulei, cand a inceput sa se prajeasca pielea, dam tigaia la o parte, lasam 15 secunde sa se raceasca uleiul, si adaugam 1/2 cana de apa. Aducem iar pe foc, pana scade apa, completam cu restul de apa, lasam iar sa scada, adaugam vinul si lasam sa scada aproape de tot.
 
Rezulta 4 ciocanele delicioase si un ulei aromat, din care putem picura peste garnitura pentru mai multa savoare.

Articol recomandat de nonatrif.blogspot.com