Cina Din Ajun Si Prinzul De Craciun - 2010
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In ajunul Craciunului, conform traditiilor calabrese, am pregatit doar mincare cu peste.
Ca aperitive am pregatit:
BIGNE CU CREMA DE SOMON
VOL-AU-VENT CU SOMON
Felul intii:
SPAGHETTI CU FRUCTE DE MARE
Felul doi:
CARACATITA CU CARTOFI
Nu a lipsit:
PIINEA BRADUT
si bineinteles
BISCUITII PENTRU MOS CRACIUN
PRINZUL DE CRACIUN 2010
Aperitive:
BACI DI DAMA SARATI
RULADA DIN PIEPT DE PUI
Salamioare, cascaval afumat, masline, vinete conservate si fenicul conservat
Felul intii:
SUPA CU CAPPELLETTI AL BRASATO
Felul doi:
MUSCHI DE PORC CU SUC DE PORTOCALE LA CUPTOR
Bineinteles ca nu au lipsit dulciurile:
PASTICCINI CU CREMA PASTICCERA
TRONCHETTO DI NATALE
Un salut de la noi, insotit de urarea,
SARBATORI FERICITE !