contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cina Din Ajun Si Prinzul De Craciun - 2010

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 


In ajunul Craciunului, conform traditiilor calabrese, am pregatit doar mincare cu peste.
Ca aperitive am pregatit:

BIGNE CU CREMA DE SOMON
VOL-AU-VENT CU SOMON
Felul intii:
SPAGHETTI CU FRUCTE DE MARE
Felul doi:
CARACATITA CU CARTOFI
Nu a lipsit:
PIINEA BRADUT
si bineinteles
BISCUITII PENTRU MOS CRACIUN
PRINZUL DE CRACIUN 2010
Aperitive:
BACI DI DAMA SARATI
RULADA DIN PIEPT DE PUI
Salamioare, cascaval afumat, masline, vinete conservate si fenicul conservat
Felul intii:
SUPA CU CAPPELLETTI AL BRASATO

Felul doi:
MUSCHI DE PORC CU SUC DE PORTOCALE LA CUPTOR

Bineinteles ca nu au lipsit dulciurile:
PASTICCINI CU CREMA PASTICCERA
TRONCHETTO DI NATALE
Un salut de la noi, insotit de urarea,
SARBATORI FERICITE !



Articol recomandat de danielaincucina.blogspot.com