contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cica Azi E O Zi Buna

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Trecem peste amanunte gen cardiovet, luat tensiune cu aparat defect si trecut la puls ca in filmele cu CSI. Am ajuns si la mila (in ghilimele) a medicilor de aici, iau pilule moca.

Am zis ca manc bors de peste, cucu, bag cu zama de nimic plus nimic, dupa tratamentele javrei si a tusicii. Nu va povestesc asa, de vezi doamne, saraca, imi scriu memoriile pe aici, ca de rezistat, am coafura puternica, nu m-au facut o droaie de cretini.

Si mai povestesc asa, ca sa qstiti la ce va asteptati in lumea asta din spatele compului. Eu am avantajul ca in spatele compului am marea, va arat io maine.

Ce e misto e ca sunt multi oameni misto, indiferent de rasa sau nationalitate, azi am facut safteaua unei tiganci (frumoasa, frumoasa), mai sa uit matura la veterinar. M-au certat neamurile, cica de unde ai matura, zic de la o tante, o uitai odata la cabinet si odata la bomba din statie. Ca m-a si intrebat una, ce faci cu ea? Zic ma urc pe ea si zbor, ca e scumpa benzina.

Deci banu cucu, medicamente o droaie, catzaua bine (de la medicamente o droaie), neamurile, asa si asa, totul in schema (urmeaza romglezogermana)Ș ich will a doctor care sa vie in zona, nu avem, dar momim, asa ca va pupam cu drag pe cei care va stiti, cel mai dor imi e de Aidutza, manca-mi-ar putza.

Ia poza, sa vedem ce se urca si azi gata (aiurea, ma duc sa vad de pisoi si niste catei):

rororo