Chocolate Crinkle Cookies
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Ingrediente:
175g ciocolata cu lapte sau neagra, bucatele
4 linguri unt fara sare
175g faina
O jumatate lingurita praf de copt
2 oua la temperatura camerei
150g zahar pudra
1 lingurita esenta de vanilie
60g zahar pudra pentru crinkle
Mod de pregatire:
Incingeti cuptorul la 140 grade. Topiti ciocolata si untul la bain marie. Raciti usor. Intr-un bol separat amestecati faina, sarea, praful de copt.
Bateti ouale cu zaharul cu mixerul aproape 2 minute.
Reduceti viteza si adaugati ciocolata si esenta de vanilie.
Adaugati faina si amestecati. Acoperiti bolul si puneti la frigider pentru o ora jumatate sau pana a doua zi.
Puneti zaharul ramas intr-un bol. Formati din coca bile de 4cm, apoi dati-le prin zahar. Puneti-le pe o hartie de copt in tava si presati cu mana.
Coaceti pentru 12-15 minute pana centrul este moale si marginea tare.
Lasati sa se raceasca in tava 5 minute apoi puneti-le pe un fund de lemn sa se raceasca.