contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chocolate Banana Cake

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru glazura avem nevoie de:
100 ml frisca lichida
112 g ciocolata rupta bucatele

 

 

 

 

Mod preparare:

Topim untul si ciocolata.
Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.
Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt

si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute. Se verifica daca e gata cu o scobitoare.

Pentru glazura se infierbanta frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste pana la temperatura camerei si toarna pe prajitura.

Se da la rece pentru o ora.

Reteta recomandata de DulciuriFelDeFel.blogspot.com