Chocolate Banana Cake
Sursa Chocolate banana cake
articol scris de miha blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru glazura avem nevoie de:
100 ml frisca lichida
112 g ciocolata rupta bucatele
Mod preparare:
Topim untul si ciocolata.
Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.
Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt
si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute. Se verifica daca e gata cu o scobitoare.
Pentru glazura se infierbanta frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste pana la temperatura camerei si toarna pe prajitura.
Se da la rece pentru o ora.
Reteta recomandata de DulciuriFelDeFel.blogspot.com