Chili Con Carne
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
600 gr. carne tocata amestec, de buna calitate
500 gr. fasole rosie fiarta, la conserva
1 ceapa mare
4 catei usturoi
2 rosii
1 cutie cu rosii cuburi
2 ardei rosii kapia
1 ardei gras galben
2 ardei iuti
1 lingurita chimen
1 lingurita oregano
1 lingurita cimbru
1 lingurita paprika dulce
1 lingurita paprika iute
1 lingurita sare 2 foi de dafin
Mod de preparare :
Pentru inceput spalam si taiem cuburi, ardeii,rosiile,ceapa . Usturoiul se taie foarte marunt .
Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute,apoi adaugam ceapa,usturoiul si lasam sa se inmoaie .Urmeaza condimentele ,le inabusim 2 minute si adaugam rosiile crude,ardeii ,rosiile din conserva si fasolea .
Lasam sa clocoteasca ,la foc mic, pana se formeaza un sos gros.
Este o mancare delicioasa si am servit-o cu pita .
Reteta de pita o gasiti aici : http://calatorii-culinare-adina.blogspot.com/2012/05/tocanita-taraneasca-de-porc-cu-ciuperci.html
Optional puteti adauga, la mancare, naut sau porumb din conserva !
Pofta buna !