contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftelute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

500 g carne tocata porc

1 cartof mare

1 ou

1 capatana de usturoi

sare

piper

ulei

Cartoful se spala si se pune la fiert, apoi se curata de coaja si se paseaza, se amesteca cu usturoiul si carnea tocata, apoi se adauga oul si se amesteca pana compozitia devine omogena. Se pune sare si piper, apoi se formeaza chiftelutele si se dau prin faina.

Uleiul se pune la incins si se adauga chiftelutele. Cand sunt rumenite se scot si se pot servi ca aperitiv sau fel principal cu sos de rosii.

Pofta buna!

Incepem cu finalul..si terminam cu inceputul :)

IMG_4843 IMG_4842 IMG_4841 IMG_4840 IMG_4839 IMG_4838 IMG_4837 IMG_4836 IMG_4834 IMG_4833 IMG_4831