Chiftelute Marinate Din Piept De Pui
articol scris de ala_oancea blog ala-cooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500 gr carne tocata din piept de pui
150 gr pastrama afumata de pui
1 ou
1 ceapa
4 catei de usturoi
patrunjel verde
sos de rosii
oregano, busuioc
pesmet
cascaval
Piure:
500 gr cartofi
unt, lapte
4 catei de usturoi
50 gr masline verzi
patrunjel verde
Pastrama de pui se marunteste cu robotul si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, patrunjelul verde, oul, sare si piper, pesmet. Se amesteca bine si se formeaza chiftelutele, punand in mijloc cate un cubulet de cascaval. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc. Se aseaza apoi intr-un vas de yena, se toarna sosul de rosii condimentat cu sare, piper, oregano si busuioc si se presara deasupa cascaval ras. Se pune din nou la cuptor pentru 10-15 minute. Am servit chiftelutele cu piure din cartofi facut cu unt si lapte in care am adaugat usturoi, masline si patrunjel maruntite la robot.