Chiftelute Din Peste
Sursa Chiftelute din peste
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Se poate folosi carnea de la orice fel de peste.
INGREDIENTE:
- 300-400 g carne de peste
- 1 cartof
- 1 morcov
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura bulion
- 1 ou
- 2-3 linguri pesmet
- patrunjel , marar,
- sare, vegeta, piper, boia dulce
PREPARARE:
Carnea de peste se trece prin masina de tocat.
Morcovul si cartoful se dau pe razatoare
si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul
pisat, patrunjelul si mararul tocate marunt,
bulionul, oul, sare, vegeta , piper,
o lingurita boia dulce( pentru culoare),
si pesmetul. Se amesteca bine.
Daca este nevoie se mai adauga pesmet.
Se formeaza chiftelutele si se prajesc
in ulei incins sau se coco in cuptor.
Se pot servi calde sau reci,
alaturi de salata California.