contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftelute Din Carne De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
1 kg carne tocata de porc
1/2 franzela (mai uscata)
2 oua mari
usturoi pisat (dupa gust)
vegeta
sare
faina
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Se pune carnea tocata intr-un vas incapator si se amesteca cu painea inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, apoi ouale, usturoiul pisat, vegeta si sare dupa gust. Se amesteca pana se leaga bine compozitia. Se ia cu lingura din compozitia de carne si se formeaza cu podul palmei chiftelute rotunde care se tavalesc prin faina. Se indeparteaza surplusul de faina, dupa care se prajesc in baie de ulei incins. Se servesc atat calde cat si reci, simple sau cu diverse garnituri si sosuri.
POFTA BUNA!