contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftelute De Vitel Cu Pilaf Si Sos De Rosii Cu Busuioc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Chiftelutele:
- 1 kg carne de vitel
-1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 3 cartofi
- 2 oua
- 2-3 linguri de faina
- vegeta
-piper
Carnea o tocam impreuna cu ceapa, cartofii si usturoiul. Obtinem  o pasta la care m-ai adaugam vegeta , piper, ouale si faina. Amestecam bine totul si trecem la modelat chiftelutele pe care le prajim in ulei.


Sosul:
-100 ml bulion
-3 catei de usturoi
- cateva frunze de busuioc
- vegeta
Punem la calit usturoiul si il stingem cu putina apa, dupa care adaugam bulionul, busuiocul si vegeta. Lasam sa clocoteasca cateva minute si apoi e gata.

Pilaful:
- o cana de orez
- o ceapa
- vegeta
- piper
Punem ceapa la calit. O stingem cu apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul bine spalat,apoi vegeta si piperul. Il lasam sa clocoteasca cateva minute dupa care oprim focul.



Articol recomandat de liligospodini.blogspot.com