Chiftelute De Pui Umplute Cu Ciuperci Fripte
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Merita sa incercati aceste chiftelute umplute cu ciuperci fripte,sunt foarte bune si se fac usor.
Cea mai dificila parte este cea in care trebuie sa te rezumi la a gusta doar cateva bucati,dispar repede ! :)
Ingrediente :
1 kg carne tocata de pui (pulpe/piept)
500 g ciuperci mici
2 oua mari
1 morcov mare razuit mic
1 cartof mare razuit mic
patrunjel/marar/cimbru
1 ceapa tocata marunt
5 catei de usturoi zdrobiti
sare/piper
Ciupercile le vom frige intr-o tigaie asezonate cu sare si piper.Le scurgem de zeama si le lasam sa se raceasca.
Carnea tocata o vom amesteca cu: morcovul si cartoful razuiti si storsi bine,ouale,verdeturile tocate,ceapa si usturoiul.
Asezonam dupa gust cu sare si piper.
Din compozitia omogenizata vom rupe mici gramajoare in mijlocul carora vom pune cate o ciupercuta mica fripta .Formam o biluta pe care o tavalim prin susan sau faina.Le prajim in baie de ulei.
Sunt deosebit de gustoase !
Pofta buna !