contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftelute De Peste

articol scris de ginavas blog retetecudrag

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta culinara din categoria gustos, rapid si simplu.
Ingrediente chiftelute:
-800gr file Pangasius
-6-8 linguri pesmet
-1 ou
-2 linguri lapte( pentru a se inmuia pesmetul)
-ceapa verde tocata marunt
-usturoi( acum se poate pune usturoi verde)
-marar sau patrunjel tocat marunt



Se mixeaza toate ingredientele de mai sus.Din compozitia rezultata se fac chiftelute care se tavalesc prin pesmet.

Se prajesc intr-un wok, in ulei incins.Se prajesc foarte repede, de aceea aveti grija sa le intoarceti mereu.
Pentru garnitura: desprindem frunzele mai mari de pe o andiva si le vom folosi drept suport( desprindeti mai multe frunze daca faceti mai multe portii-2 sunt pentru o portie).
Tocati marunt restul andivei.Curatati un morcov si dati-l pe razatoarea mare.Taiati feliute 2 ridichi.Optional puteti pune si ceapa verde.
Faceti un sos de iaurt: o lingurita mustar frecata cu 2 linguri ulei de masline, 100 ml iaurt gras, sare, piper.Optional : un pic de zeama de lamaie.Puneti sosul peste legume.Amestecati.Umpleti foile de andiva desprinse.

Cu drag!