Chiftelute De Legume - Reteta De Post
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 dovlecel;
- 2 morcovi potriviti;
- 2 cartofi;
- 1 fir de usturoi verde;
- marar si patrunjel;
- sare, piper;
- ulei;
- pesmet;
Am dat pe razatoare toate legumele si le-am stors bine de apa. Am taiat marunt usturoiul, patrunjelul si mararul, dupa care le-am amestecat intr-un bol cu legumele. Am potrivit gustul cu sare si piper.
Am facut bilute potrivite, le-am dat prin malai (dar se poate si prin pesmet) si le-am prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
Puteti face chiftelute cu legume, de post, folosind si alte legume pe care le aveti in casa, cum ar fi ciuperci tocate marunt si calite putin inainte.
Pofta buna!