contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftelute De Dovlecel La Tava

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mod de preparare:

Se toaca marunt usturoiul si se caleste in putin ulei. Se adauga dovleceii dati pe razatoare, condimentele si calesc vreo 10 minute.
Se lasa sa sa raceasca, apoi se adauga oul, branza rasa, feliile de paine inmuiate si scurse. Se amesteca bine si se mai adauga pesmet pana se obtine o compozitie din care se pot modela chiftelute.
Se mai adauga condimente dupa gust (la mine nu a mai fost nevoie ca era foarte sarata branza).

Acuma, cine nu are atata rabdare (ca mine de altfel in acel moment) poate turna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet. Daca aveti rabdare, formati chiftelutele si le asezati in tava pe hartie de copt. Se coc aprox 30 de minute. Am servit cu cartofi pai si sos se smantana cu usturoi si marar. Foarte bun !


Reteta recomandata de ala-cooking.blogspot.com