contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftelute Cu Ton In Stil Marocan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Un deliciu, am ramas fara cuvinte.Merg de minune cu paine marocana calduta si o salata cu otet balsamic si ulei de masline.
Ingrediente
-3/4 cup supa pui
-1 cup cus-cus
-425 g ton din conserva strecurat
-100 g masline negre
-coaja de la o jumatate de lamaie
-patrunjel verde
-2 oua
-sare, piper
-ulei de masline
Mod de preparare
1.Aduceti supa la punctul de fierbere.Luati de pe foc si adaugati cus-cus-ul amestecand energic.Acoperiti si lasati deoparte pentru 5 minute sau pana ce intreg lichidul este absorbit.Folosind o furculita amestecati pentru a separa boabele si lasati sa se raceasca putin.
2.Rasturnati cus-cus-ul intr-un bol adanc si adaugati ouale, tonul, maslinele taiate marunt, coaja de lamaie si patrunjel tocat.Condimentati cu sare si piper si amestecati bine.
3.Preparati pe o tava mare chiftelute de aceeasi marime(eu m-am folosit de cercul pentru taiat biscuiti) si dati-le la frigider pentru 15 minute.
4.Incalziti uleiul de masline si prajiti chiftelele cate 3 minute pe fiecare parte.Transferati-le apoi pe un platou acoperit cu hartie de bucatarie absorbanta.Serviti-le calde cu paine marocana si salata.Pentru a le pastra calde le puteti acoperi cu folie de aluminiu.

comentarii



Articol recomandat de 3sisterscooking.blogspot.com