Chifteluțe Cu Carne De Pui
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Le puteti servi simple...
... sau cu sos de rosii.
Le-am facut rapid, presata de timp; am pus in robotul de bucatarie 350-400 g carne de pui, 3 cartofi medii, 1 ceapa, 1 morcov, 2 catei de usturoi, 2 felii de paine (inmuiate si stoarse), 1 ou, patrunjel verde. Compozitia obtinuta am potrivit-o de sare si piper. Am pus si 3 linguri de faina (mi s-a parut cam moale amestecul).
Am modelat chiftelutele si le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt (unsa cu ulei); le-am pensulat cu ulei si le-am dat la cuptor. Le-am verificat din cand in cand, le-am intors...
O parte dintre ele le-am tavalit prin susan si apoi le-am copt.
Iata-le:
Aici cu orez...