Chiftele Umplute Cu Sos De Cascaval
articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta delicioasa de la micuta si talentata Doly de pe forumul culinar http://www.reteteinimagini.com/,
sosul de cascaval :
se pot combina cu orice garnitura,eu am facut niste turte de cartofi pe langa.
avem nevoie de carne macinata,1 ou,paine alba muiata in apa si stoarsa bine,3 catei de usturoi,o ceapa,patrujel si marar,condimente : sare,piper,nucsoara,boia se face o pasta de chiftele din care se formeaza niste cosulete ce se aseaza intr-o tava cu folie ptr copt,se dau la cuptor ptr jumate de ora apoi se se umple cu cate o lingura din sosul de cascaval si smantana ,ptr care avem nevoie de : 2 oua,100 gr.cascaval ras,200 ml.smantana , o lingura de pesmet si putin sare, apoi se mai dau ptr cca 10 min la cuptor
sosul de cascaval :
se pot combina cu orice garnitura,eu am facut niste turte de cartofi pe langa.