Chiftele In Foi De Napolitana
articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
- 500 gr. carne tocata;
- 2 felii de paine;
- 6 catei de usturoi;
- 4 oua;
- ulei pentru prajit;
- 100 gr. de faina;
- 2 foi de napolitana;
- cimbru, marar, patrunjel, sare, piper.
Pregatesti o compozitie de chiftelute din: carnea tocata, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, un ou, cateii de usturoi pisati, verdeata tocata marunt, sare si piper dupa gust. Amesteci bine ingredientele. Compozitia o intinzi uniform pe o foaie de napolitana si o acoperi cu cealalta foaie. Tai napolitana in triunghiuri. Cerni faina si bati ouale cu sare si piper. Treci fiecare triunghi prin faina, ou batut si iar faina si prajesti in uleiul incins.
Este un aperitiv foarte reusit cu care vei surprinde orice oaspete.
Pofta buna!