Chiftele Din Carne De Curcan ,cu Miez De Branza
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De regula, daca am chiftele in frigider, am mancare, fara probleme,se pot manca si calde , si reci, ca gustare sau ca fel principal, cu garnitura, oricum.
De data asta au fost din carne de curcan. Compozitia de chiftele, simpla: carne de curcan , 1 ou, o ceapa, 1 ardei gras , 1 cartof ( se poate si fara cartof) , sare, piper,usturoi, boia de ardei si tarate de psillyum. Toate tocate marunt si amestecate cu oul si condimentele, se lasa la odihna 10 minute. Dupa aceea se formeaza chiftele , se aseaza in mijloc cate o bucatica de branza (eu am avut gen ricotta) si se pun la copt, la 200 de grade, timp de 40 de minute.
Foarte bune si dietetice, au mers de minune langa o mancare de vinete si ardei copti.