Chiftele De Dovlecei La Cuptor
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Incercam sa ne ferim pe cat posibil de prajeli, asa ca gatit la cuptor aceste chiftele. Abolut senzationale!!!
Ce iti trebuie pentru (poza 1)
- un dovlecel mai mare
- 1 ou mare (2 oua mici)
- 200 gr branza de capra
- 1 legatura atrunjel
- 100 gr parmezan razuit
- 5 linguri de faina
- pesmet
- sare, piper
Plan de lucru:
- spalam, curatam si dam prin razatoare dovlecelul, tocam marunt patrunjelul (poza 2). Amestecam intr-un bol dovlecelul razuit, patrunjelul, branza, sare, piper dupa gust, parmezanul razuit (poza 3). Adaugam cele 2 oua si faina (poza 4).
- Amestecam toate ingredientele, iar apoi formam chiftelele si le dam prin pesmet. Le asezam intr-o tava tapetata cu foaie de copt (poza 5), le rumenim pe ambele parti (aproximativ 10 minute pe parte) si le scoatem pe un platou.
-Am servit cu sos tzatziki. Pofta buna! (poza 5)
Timp de preparare: 40 de minute
Filed under: A6. Preparate fara carne