Chiftele De Carne Imbracate In Cartofi

articol scris de sandytza blog al3xandra-miches.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




- 1 kg cartofi
- 300 gr carne tocata
- 100 gr cascaval
- 3 catei de usturoi
- nucsoara
- cimbru
- sare, piper
- 1lingura pasta de rosii
- 50 ml vin alb
- 1 lingurita unt
- 2 oua
- pesmet si ulei pentru prajit
Cartofii se curata de coaja , se taie in bucati si se pun la fiert in apa cu un pic de sare.
Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei la incins. Cateii de usturoi se lovesc cu dosul palmei si se pun la prajit cu tot cu coaja.
Cand usturoiul s-a rumenit , se scoate si se adauga carnea tocata. Se adauga cimbrul, sare, piper si 1/2 lingurita nucsoara. Se amesteca bine si se adauga vinul . Se lasa la fiert pana scade tot sosul.