Chiftele Cu Cașcaval
Sursa Chiftele cu cașcaval
articol scris de doisiunsfertlamasa.b blog doisiunsfertlamasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Altă improvizație. Cam riscantă, dar a ieșit bine până la urmă.
Am folosit:
Am folosit:
- 250 gr carne tocată (a fost ceva pasăre de țară)
- miezul umezit și stors de la o felie sănătoasă de pâine
- 2 cartofi medii dați prin răzătoarea mare
- 50-70 gr cașcaval dat prin aceeași răzătoare
- 1 ou
- sare
- piper
- chilli
- usturoi
- mărar
Le-am amestecat pe toate. Și am început să le prăjesc.
Taaare frică mi-a fost cu cașcavalul, să nu mi se prindă chiftelele de tigaie. Soluția a fost să pun mai puține la o tură de prăjire și să le întorc mai des decât pe chiftelele obișnuite. Cam de 3 ori pe fiecare parte. La ultima întoarcere chiar nu se mai lipeau deloc.
Scoase pe șervet de hârtie absorbantă:
Treabă asortată cu ghiveciul de legume despre care vă povesteam aici.