Chiftea Umpluta Cu Carnat ~ Egybefasirt
![vdaiana](/images/avatars/137Ratatouille_0307101397.jpg)
articol scris de vdaiana blog testdaiana1.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
![Photobucket](http://i1218.photobucket.com/albums/dd406/canondaiana1/holiday2011/IMG_4914.jpg)
Compozitia de chiftele obisnuite din carne porc se intinde in forma patrata.
Pe mijloc se aseaza carnatul si se face o rulada.
Se aseaza in tava unsa cu putina untura.
Se prajeste in cuptor pana cand se rumeneste frumos, aproximativ 45-60 min.
Se testeaza cu furculita: se inteapa si daca iese zeama tulbure, rosiatica atunci inseamna ca inca nu e destul de patrunsa chifteaua. Daca iese doar grasime/zeama curata atunci e gata.
![Photobucket](http://i1218.photobucket.com/albums/dd406/canondaiana1/holiday2011/IMG_4912.jpg)