Chifle Umplute Cu Sunca Si Ciuperci
articol scris de dannasb blog danasb.blogspot.com/
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
-4 Chifle
-2 bucati Ceapa Verde
-300 gr Ciuperci Champignon
-300 gr Sunca York
-4 linguri de Unt...sau Crema de Cascaval.
-sare si piper
-100 ml ulei.
-2 oua.
-300 gr Cascaval Ras..sau Branza Topita.
Mod de preparare:Chiflele se taie pe jumatate,se scobesc de miez...
Ceapa si ciupercile,se spala si se taie marunt...
Sunca se taie fasii...
Se pune uleiul la incins...adaugand mai apoi ceapa si ciupercile..putina sare si piper...daca va place puteti adauga si patrunjel si marar verde,tocate marunt...
Interiorul chiflelor il ungem cu unt sau crema de cascaval...(eu am folosit crema de cascaval)
Punem un rand de sunca taiata fasii...
Peste sunca asezam ceapa si ciupercile calite...
Batem cele 2 oua cu putina sare si un pic de lapte...
Impartim oualele batute,, in cele 4 chifle... peste ciuperci si ceapa...
Cascavalul il radem...si punem deasupra ciupercilor...
Capacele chiflelor...le inmuiem putin in lapte...si le asezam peste cascaval...
Peste capac...punem felii de branza topita...sau felii de cascaval...
Presaram susan...si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt...
Lasam la cuptor la foc moderat...30-40 min...in functie de tipul cuptorului...
Sunt foarte delicioase si rapid de pregatit.,..se pot servi cu ketchup sau sos de maioneza...sau ma rog...cu ce vreti voi si va place...:)