contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chifle Pentru Micul Dejun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



INGREDIENTE:
-500g faina
-20g drojdie proaspata
-270ml lapte caldut
-50g unt
-o lingura zahar
-o lingurita rasa sare
-galbenus,2linguri lapte si susan pentru uns deasupra
Din drojdie,zahar,cateva linguri lapte si putina faina se face o maia care se toarna in centrul fainii si se lasa la crescut.

Sarea si untul se amesteca in laptele caldut si toarna peste faina,framantandu-se un aluat elastic ce se lasa la crescut 2 ore.

Dupa cele 2 ore arata asa

Aluatul se imparte in 8 bile egale care se pun in tava pe hartie de copt.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.Se ung cu galbenus amestecat cu lapte,se presara susan si se dau la cuptor(incalzit inainte),la foc mediu.



Articol recomandat de cumimiinbucatarie.blogspot.com