contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chifle De Secara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
- 500 g faina de secara
- 25 g drojdie
- 1 lingura ulei
- sare
- patrunjel uscat
Mod de preparare:
Se pune drojdia in apa si se lasa 5 minute. Faina se intinde intr-un castron mare, se lasa un loc la mijloc in care se pune drojdia si se face maiaua.

Se lasa 20 minute la dospit, apoi se adauga si uleiul, sarea, patrunjelul uscat si se framanta coca.

Se lasa la dospit 40 minute.

Apoi se pune in tava si se mai lasa la dospit inca 5 minute.

Se coace 30-40 minute. Se incearca cu un betisor, daca nu se ia coca pe el inseamna ca e facuta si se poate scoate din cuptor.

Vor iesi 8 chifle. Valori nutritionale:

calorii proteine lipide carbohidrati
total 1881.3 47.1 16.5 377.5
per portie 235.2 5.9 2.1 47.2

Articol recomandat de reteteveg.blogspot.com