Chifle Cu Crema De Branza Si Somon Afumat
articol scris de liana10 blog pemasadinbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Buna dimineata!!
Cine vrea sa serveasca micul dejun cu mine? ;-) Am preparat o crema de branza mai speciala cu avocado si somon afumat, cu care am umplut niste chifle kaizer proaspete si crocante, presarate cu mac si susan. O bunatate!!
Dupa o reteta din revista Secretele bucatariei nr.5/2014.
Portii: 4
Preparare: 20'
Ingrediente:
250g branza proaspata,
200g smantana,
125g somon afumat Ocean Fish,
sucul de la 1 lamaie,
2 cepe verzi,
1 legatura de marar,
1/2 avocado, sare si piper din rasnitele Kotanyi.
Mod de preparare:
1.Se amesteca branza cu smantana si se amesteca.
Se taie somonul afumat bucati mici. Se curata si se toaca ceapa verde. Somonul si ceapa verde se adauga la compozitia de branza.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se curata mararul, se spala si se toaca. Se pastreaza cateva fire pentru decor.
Se adauga la compozitia de branza. Se taie bucati pulpa de la 1/2 de fruct de avocado si se aseaza intr-un bol; se stropeste cu suc de lamaie si se amesteca bine.
Se adauga apoi cuburile de avocado la crema de branza.
Se serveste crema pe specialitati de paine alba (chifle kaizer, bagheta, ciabatta).