Chicken Roll(japanese Recipe)
articol scris de pokoblogspotcom blog wwwpoko.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
225 kcal
2 piepti pui,1 lingura ulei,1 lingura jumatate sos de soia,sare si piper.
1 buc brusture,jumatate morcov,2 ardei grasi, 1lingura ulei de susan.
+ata de bucatarie.
PT SOS:
1 lingura sake
1 lingura zahar
putina pudra ardei iute
MDP
Se taie pieptul de pui asfel incat sa obtinem o suprafata mai mare.Se presara cu sare si piper.Se pune intr-un vas cu 1lingura jumate sos de soia.
Intre timp taiem brusturele ,ardeiul si morcovul fideluta.Se calesc cu 1 lingura ulei de susan.
Lasati legumele sa se raceasca.
Se i-a jumatate din cantitate de legume si se ruleaza cu o parte de piept pui.Trebuie strans foarte bine cu ata de bucatarie.La fel faceti si cu cealalta jumatate de legume.
Intr-o tigaie adaugati 1 lingura ulei si prajiti inabusit la foc mic pe ambele parti .
Se pregateste sosul cu ingredientele de mai sus.Intr-un vas de jena se toarna sosul ,apoi puneti ruladele.Sa nu uitati sa taiati sfoara dupa ce s-au prajit ruladele.Se da la cuptor 180°C-20 min.
Se taie si se serveste cald.Pofta buna!