contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiar Nu Va Plictisiti? Niciodata? Never Ever?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ma mananca in degetul aratator de la mana dreapta sa arat degetul injurator celor care au inventat un buton de ii zice share. Nu vi se intampla, cand vreti sa vedeti ce mai face lumea, sa dati numai si numai peste vorbe de duh, poze luate de la unul la altul, serii de chestii intelepte cu poze preluate (alea pe culori pale cu doamne imbracate de epoca ce gandesc chestii care vi se potrivesc, cu titulatura ” I speak sarcasm as a 2nd language”), cu isterii provocate de cei care asta vand, a ajuns azi din nou vedeta rosia cu sfarc. Sau aia cu gazele de sist, parca brusc, dupa articole panicarde toti s-au nascut geologi.

Azi deschid (nu gaseam un numar de telefon al unui prieten, el ma suna, eu il sun, nu ne gasim). Pe jumatate de pagina aceeasi poza:

Eu inteleg ca daca nu ai fb nu existi, dar gri-ul comunist paleste in fata turmismului. Stiu ca nu ma obliga nimeni sa ma uit, o fac de putina vreme, am crezut ca am o parere preconceputa despre un fenomen de masa. Niet tavarishci.

Cu blogareala era o treaba faina, isi scria omul ganduri, trairi, ingrijit, in pagina, chestii, socoteli, acolo pe fb ala la care ma uit si eu ca tanti Leana la tabelul periodic, nu e nevoie nici macar sa iti pui eul la contributie, wow, ia uite ce chestie desteapta a zis ala, mama, ia sa o dau mai departe, ar fi haios de lansat zvonuri sustinute cu ceva vreme in urma de eventuale articole pe net, brambura, poate o punem si de un razboi. Cred ca sociologii nu se ocupa suficient de fenomenul fb. De fapt logic, cand sa aiba vreme, ei stau pe fb.

A, nu ma deranjeaza pe mine, marunt utilizator al unui obiect cu butoane, ma doare nitel ca s-a dus pe copca creativitatea individuala, e suficient ca unul sa aiba un tricou sau sa puna o poza, un poster cu un slogan, cu o idee care corespunde unei mase de oameni, ca jumatate de glob este fericit. Mai lasati-ma in hot dog-ul meu, dar chiar nu mai gandeste nimeni decat in citate scrise de altii?

(de la titlu pana la final rog a se considera toate intrebarile puse ca fiind retorice, raspunsul nu e la oracolul din Delfi, e pe feisbuci)

rororo