Cherry Jam Muffins
Sursa Cherry jam Muffins
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 30 minute
Cantitate : 6 briose
Ingrediente
- 70 gr unt, la temperatura camerei
- 75 gr zahar
- 90 gr faina
- 1 lingurita praf de copt
- un praf de sare
- 2 oua
- 1 plic zahar vanilat Bourbon
- 6 lingurite gem de visine
Preparare
- Incalzeste cuptorul la 190⁰C.
- Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu ambele feluri de zahar, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.
- Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate o lingurita de gem de visine apoi acopera gemul cu cate o lingura de aluat ramas.Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.