Chefal La Grătar
Sursa Chefal la grătar
articol scris de sisterskitchen blog 2sisterskitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O masă simplă, hrănitoare şi plină de savoare este oricând binevenită. Peştele nu ar trebui să lipsească din meniul unei noi săptămâni de lucru, de aceea vă prezentăm o reţetă de nota 10.
Ingrediente:
2 peşti - noi am ales de data acesta chefal
câteva fire de pătrunjel
2 căţei de usturoi
1 lămâie
sare marină, piper
1. Peştii se curăţă, se spală şi se crestează.
2. Curăţăm usturoiul şi îl pisăm adăugând 2 linguri de ulei de măsline.
3. Umplem peştii cu usturoi, pătrunjel şi 2 felii de lămâie.
4. Se pun pe grătarul încins. După 5 minute îi întoarcem şi pe partea cealaltă.
Poftă bună!