Chefal La Gratar Sau Zepterizat
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Pot sa spun ca, de fapt ,tot ce fac eu la gratar in retele mele,in marea ,majoritate ele se intampla in vas zepter.O sa spuneti ca e reclama.Si de fapt chiar asta e,pentru ca nici un vas pe flacara aragazului nu iti da asemenea rezultate.Drept e ca eu nu am gratar zepter sa am si dungile corespunzatoare pe carne sau legume.Dar orice vas functioneaza la fel,da' fara dungi.Voi puteti folosi ce vas vreti,gratar.tigaie antiaderenta.
-adica am marinat pestele cu marinata de aici ,mai putin zaharul si otetul balsamic :adica pasta de ardei iute,ghimbir,praf de usturoi,sos soia,sare,piper, plus zeama de la o lamaiemai mica, capere si un catel de usturoi
-incalzesc vasul pana nu pot tine degetul pe capac,adica pana acul termocontrolului ajumge in apropierea zonei verzi.cu 2-3 minute inainte adaug putin ulei,zeama de la o lamaie si caperele.apoi pestele.pun capacul,ma uit la ceas si dupa 2 minute il intorc si il mai las 2-4 minute,depinde de grosimea pestelui.
-l-am mancat cu cartofi la cuptor si o salata de rucola cu un dresseng acrisor .