contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cheesecake Cu Toping De Capsuni Si Kiwi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
mal


Ador minunatiile  astea cu branza ,  care se prepara atat de simplu , sunt atat de cremoase si imi satisfac toate capriciile.
Nu ma lungesc cu detaliile .
Pozele vorbesc de la sine...
Nu mai are rost sa adaug ca doar o parte din prajitura a mai apucat sa fie acoperita de toping, cealalta  jumatate e deja istorie :).
Ne-am delectat cu o felie...dubla, la cafea,  in acesta dimineata :P.
Reteta de baza e cea de la TOFFEE CHEESECAKE http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/11/toffee-cheesecake.html
La aceasta insa am facut crusta doar din 150 g de biscuiti combinati ( cacao si vanilie)  + 50 g de piscoturi  + 100g de unt.
N-am mai pus crusta si pe laterale, ci doar pe fundul tavi.
Pentru crema  procedeul este identic ca in reteta indicata, insa am folosit  o galeata  de 1 kg de branza PILOS ( Lidl)  + 200g zahar + 4 oua + 2 plicuri praf de budinca cu gust de vanilie + 3 plicuri zahar vanilat.
Am copt-o 60 de minute la 160*.
A stat peste noapte in aragaz, racindu-se impreuna cu acesta.
De dimineata am transferat-o in frigider.
Topingul l-am facut din 300g de capsuni si 200g kiwi.
 Am curatat si taiat fructele , le-am amestecat cu 2-3 linguri de fructoza ( puteti pune si zahar ).
Le-am pus separat pe foc pentru 5-7 minute, timp in care fructele s-au  inmuiat si s-au patruns.

Dupa ce s-au racit complet le-am pus pe prajitura cu branza :), pe care o tin ascunsa in frigider :)).


Contrastul de arome si texturi este deosebit :).

Concluzia : as manca zilnic o felie ;) .
FITI BINECUVANTATI !