Cheesecake Cu Nectarine Si Cacao
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Prajitura am pregatit-o in pripa si va marturisesc ca nu ia mai mult de 15 minute sa o preparati. Aveti de maruntit biscuitii, de asamblat si de lasat la rece pentru 1-2 ore.
Iata cum se procedeaza.
Ingrediente:
200 grame biscuiti
500 grame Ricotta de la Lactitalia
2 nectarine
150 gr unt
3 linguri cacao
3 linguri zahar
250 gr iaurt cu fructe (caise)
Maruntiti biscuitii fie cu cutitul fie cu sucitorul.
In cazul in care folositi sucitorul bagati biscuitii intr-o punga rezistenta pentru a nu face mizerie.
Turnati peste biscuiti untul topit si framantati pana se patrund bine, apoi intindeti in tava de prajitura.
Presarati nectarinele taiate bucatele si turnati peste ricotta amestecata cu iaurt, cacao si zahar.
Puneti la rece cam o ora la congelator (varianta super rapida) sau macar 2 ore la frigider.