Cheescake Cu Ciocolata
Sursa Cheescake cu ciocolata
articol scris de miha blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort detasabila si se formeaza baza.
Pentru crema de branza avem nevoie de:
500 g branza de vaci
200 ml frisca lichida
100 g zahar
3 oua
50 g ciocolata rasa
esenta de rom
Mod preparare:
Toate ingredientele le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.
Am turnat crema peste blatul de biscuiti,am uniformizat si dat la cuptor la foc mic,pana a inceput sa se rumenesca.
Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata,preparata din 100 g ciocolata topita impreuna cu 100 ml frisca lichida.
Am dat la rece pentru cca 2 ore,apoi am taiat in portii cat mai generoase. :)))
Reteta recomandata de DulciuriFelDeFel.blogspot.com