Chec De Carne
Sursa Chec de carne
articol scris de Maria68 blog Ikka is Blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
2 franzele obisnuite
1/2 kg carne de porc afumata (sunculita taraneasca, kaiser sau jambon)
6 oua
5 catei usturoi
o legatura patrunjel
o ceapa
o lingura ulei
sare, piper
Mod de preparare:
Painea se taie cubulete, se amesteca cu ouale si se lasa cateva ore la frigider( eu am lasat 6 ore). Dupa care se adauga carnea taiata bucatele, usturoiul si patrunjelul taiat marunt.
Ceapa se inmoaie in ulei incins si se adauga in compozitie, iar daca ulterior amestecul este prea uscat, se mai adauga un ou. Se potriveste de gust cu sare si piper.
Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu ulei si se coace 30 de minute. Apoi se diminueaza temperatura si se coace pana ce amestecul devine auriu. Se lasa sa se raceasca in tava apoi se taie.
Pofta buna!!!