Chec Cu Ciuperci
Sursa Chec cu ciuperci
articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aluat:3 oua, 50 ml ulei, 250gr faina, 2 linguri smantana, 2 linguri iaurt, praf de copt, sare
Mod de preparare:
Curatam si spalam ciupercile, le tocam.Calim ceapa, si razuim morcovul. Dupa ce ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam ciupercile, cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se bat spuma, se adauga smantana si iaurtul, se amesteca pana ce se omogenizeaza apoi se adauga uleiul, se adauga si faina se amesteca usor, sare dupa gust. Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile, compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura.Se da la cuptor, faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.
Reteta recomandata de bucatariadenysei.blogspot.com