Chec Cu Carne
Sursa Chec cu carne
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
700g carne de porc tocata
3 oua pentru fiert
2 oua pentru compozitie
1 punga de condimente pentru chiftele de la Fuchs
cascaval
Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung. Amestecam carnea tocata cu condimentele (cine nu vrea sarat pune mai putin din punga de Fuchs) si cu cele 2 oua. Luam o tava de cozonac, o ungem cu ulei, punem o hartie de copt si o ungem cu ulei si pe aceasta. Asezam un pic mai putin de jumatate din compozitie in tava, nivelam, punem deasupra ouale asezate unul langa altul in linie dreapta pe mijlocul tavii in lungul ei cu galbenusurile in jos, iar deasupra se pune restul de compozitie. Nivelem si radem cascaval deasupra si introducem la cuptor 1 ora.