contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chec Cu Carne

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

100_1150-0

 

700g carne de porc tocata

3 oua pentru fiert

2 oua pentru compozitie

1 punga de condimente pentru chiftele de la Fuchs

cascaval

 

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung. Amestecam carnea tocata cu condimentele (cine  nu vrea sarat pune mai putin din punga de Fuchs)  si cu cele 2 oua. Luam o tava de cozonac, o ungem cu ulei, punem o hartie de copt si o ungem cu ulei si pe aceasta. Asezam un pic mai putin de jumatate din compozitie in tava, nivelam, punem deasupra ouale asezate unul langa altul in linie dreapta pe mijlocul tavii in lungul ei cu galbenusurile in jos, iar deasupra se pune restul de compozitie. Nivelem si radem cascaval deasupra si introducem la cuptor 1 ora.

Toate retetele sunt pe Petitchef