Chec Apertiv Cu Cascaval Si Ciuperci

articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Un aperitiv foarte rapid, cu ingrediente putine, pe care orice incepator in bucatarie il poate face. Daca va spun ca este foarte gustos nu o sa ma credeti asa ca va provoc sa il incercati si sa va convingeti.
INGREDIENTE:
500 g ciuperci felii din conserva
500 g cascaval
5 oua
5 linguri faina
4 legaturi patrunjel
piper
sare – daca cascavalul este sarat folositi putina
PREPARARE:
Taiem cascavalul in cuburi paralelipipedice cu o lungime de 4-5 cm, spalam si strecuram ciupercile, tocam patrunjelul.
Batem albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul. Adaugam restul ingredientelor peste oua si amestecam usor cu o lingura.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preancalzit la 180°C pana devine checul auriu – aproximativ 30 de minute.
Il scoatem din tava, il lasam sa se raceasca apoi putem sa il taiem cu un cutit bine ascutit.
Pofta buna!