Chec Aperitiv Cu Inimi De Pui Si Ciuperci
articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un aperitiv rapid si usor de facut, delicios pentru mic dejun sau cina.
200g inimi de pui
200g ciuperci
30ml ulei
3 oua
1 ardei kapia rosu
1 fir praz
2 fire ceapa verde
1 morcov
1 legatura Frunze de patrunjel
Sare
Piper
Punem uleiul intr-o tigaie la incins, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam putin la calit, cam 2’ dupa care adaugam inimile. Amestecam si calim inca putin pana carnea isi schimba culoarea(aprox inca 2-3’) dupa care adaugam morcovul ras
si ciupercile.
Lasam pe foc sa dea cateva clocote si sa se evapore zeama lasata de ciuperci, cam 15’ apoi tragem tigaia de pe flacara.
Asezonam, adaugam ouale si verdeata,
amestecam totul si
rasturnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Acoperim tava cu folie de aluminiu
si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30’ la foc mediu. Dupa 25’ scoatem tava si indepartam folia, dam tava dinnou la cuptor pentru a se forma crusta de deasupra.
Lasam la racit, apoi feliem checul si-l servim alaturi de ceapa verde, rosii, ardei iute si ridichi.