contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chec Aperitiv Cu Inimi De Pui Si Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Un aperitiv rapid si usor de facut, delicios pentru mic dejun sau cina.
200g inimi de pui
200g ciuperci
30ml ulei
3 oua
1 ardei kapia rosu
1 fir praz
2 fire ceapa verde
1 morcov
1 legatura Frunze de patrunjel
Sare
Piper
 Inimile de pui, le sectionam in doua, pe lungime si le spalam bine. Morcovul il curatam, spalam si-l dam pe razatoarea mare. Ciupercile spalate le feliem. Patrunjelul il tocam, iar ouale le batem separat intr-un bol.Ceapa si prazul le taiem fideluta, iar ardeiul cubulete.
Punem uleiul intr-o tigaie la incins, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam putin la calit, cam 2’ dupa care adaugam inimile. Amestecam si calim inca putin pana carnea isi schimba culoarea(aprox inca 2-3’) dupa care adaugam morcovul ras
si ciupercile. 
Lasam pe foc sa dea cateva clocote si sa se evapore zeama lasata de ciuperci, cam 15’ apoi tragem tigaia de pe flacara. 
Asezonam, adaugam ouale si verdeata, 
amestecam totul si 
rasturnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
Acoperim tava cu folie de aluminiu 
si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30’ la foc mediu. Dupa 25’ scoatem tava si indepartam folia, dam tava dinnou la cuptor pentru a se forma crusta de deasupra.
Lasam la racit, apoi feliem checul si-l servim  alaturi de ceapa verde, rosii, ardei iute si ridichi.

 Pofta buna!


Articol recomandat de floare-floare.blogspot.com