contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Champignons Kyoto

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Chiar nu am avut de loc timp in ultima perioada sa postez ceva pe blog- zilele au devenit prea scurte...incep sa cred si eu in teoria ca ziua s-a scurtat la 16 h, altfel nu-mi pot explica cum zilele si saptamanile se succed cu atata repeziciune, ufff, prea prea repede. Stand mai mereu in casa, uit datile, nu-mi amintesc zilele saptamanilor. Doamne, cum astept primavara - mai ales ca o sa-i redescopar frumusetile prin puiul meu cel mic, care are atatea de vazut, de pipait, de mirosit. :))) Mai avem cateva zile de frig si apoi, sunt sigura, suntem gata sa primim primavara in sufletele noastre.
Ok, acum reteta - e din Ioana Secretele Bucatariei :
- 2 LG ulei
- 2 conserve ciuperci ( feliate sau intregi)
- o ceapa + 1 catel usturoi
- 4 LG sos Teryaki
- 4 LG smantana
- 50 g cascaval
Sosul Teryaki se gaseste mai in orice market, e de la Fuchs :

Calim ciupercile feliate in ulei, apoi adaugam ceapa maruntita si usturoiul, si lasam sa fiarba la foc mic, pana scade apa lasata, apoi adaugam smantana si sosul si mai lasam 2-3 minute.


Transferam compozitia intr-o forma pentru cuptor,

presaram cascavalul ras deasupra si punem la cuptorul incins, 10-15 min.

 


Se serveste cu orez alaturi.


Articol recomandat de silvia-unaalta.blogspot.com