Champagne Cake Pops
Sursa Champagne Cake Pops
articol scris de Rhapsody blog Bucatareala la plesneala
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Primele mele cake pops facute din restul de blat ramas de la tortul de sampanie. Din pacate n-au fost asa reusite in privinta aspectului, dar gustul a plusat!
200 g prajitura cu sampanie
2 lg branza de iaurt
100 g ciocolata
1 lgt ulei de palmier
1 lgt ulei de palmier
bombonele pentru decor
betigase
Cum procedam:
1. Maruntim blatul si il amestecam cu crema de branza.
2. Formam bilute din compozitia de mai sus.
3. Topim ciocolata pe bain-marie, adaugam uleiul si amestecam.
4. Introducem fiecare bat in ciocolata, apoi il bagam in biluta si dam la frigider 10 min.
5. Scufundam cu grija fiecare biluta in ciocolata, o scoatem si o rotim pana scapam de excesul de ciocolata, apoi o ornam cu bombonele si o infingem intr-un suport (recomandat de polistiren expandat, dar cum n-am avut le-am implantat in niste felii de paine puse intr-o cana :)
6. Dati la frigider 20 min.
ATENTIE!!!
Folositi ciocolata simpla. Eu am folosit o ciocolata cu crema de zmeura si n-au iesit prea grozav in privinta aspectului :(
P.S. Am avut un feeling si am facut fotografiile nereusite :( inainte de a le baga la frigider :"> ca dupa aceea n-am avut la ce mai face poza :D