Ceafa Fragezita!
Sursa Ceafa fragezita!
articol scris de Maria68 blog Ikka is Blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Daca iesim la iarba verde, nu inseamna ca suntem condamnati sa servim doar sandvisuri facute in graba! Putem sa pregatim si gratare delicioase, alaturi de cei dragi!
Ingrediente:
4 bucati de ceafa de porc
500ml bere
o lamaie
o lingura boia, sare, piper
Mod de preparare:
Intr-un vas turnam berea si adaugam lamaia taiata felii, precum si boiaua, sarea si piperul. Se pune carnea in acest amestec si se lasa la rece pentru 30 de minute ca sa se marineze.
Carnea bine stearsa de marinata in care a stat, se pune pe gratarul incins ( eu pana una alta am folosit gratarul pentru aragaz), pe care il ungem cu grasime de orice fel. Bucatile de carne se intorc destul de des pe gratar, iar cand s-au rumenit se scot de pe gratar.
Ceafa fragezita o puteti servi alaturi de orice garnitura doriti, dar obligatoriu alaturi de o bere rece!!!!!!
Sursa: Revista Libertatea pentru femei
Pofta buna!!!