Ceafa De Porc Aromata In Bere, Cu Varza Calita
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acest preparat face parte din categoria "cea mai buna leguma este porcul". Nu stiu daca mai este cazul sa mai spun ceva.. decat ca-i foarte faina combinatia de porc fiert in bere si varza calita.
Pentru pregatirea acestei bunatati m-am inspirat de la Cristina
Pentru pregatirea acestei bunatati m-am inspirat de la Cristina
Ingrediente:
cca 500 g carne porc – ceafa
½ lingurtita miere
1 lingurita mustar
1 lingurita cimbru
½ lingurita busuioc
1 ceasca bere
5 linguri ulei masline
4 catei usturoi
sare
piper
1/2 varza
ulei ptr calit
suc de rosii
cateva fire marar
1/2 varza
ulei ptr calit
suc de rosii
cateva fire marar
Am amestecat mierea cu mustarul si am uns bucatile de carne. Am adaugat
peste carne busuiocul uscat, cimbrul, piperul si uleiul de masline.
Am
amestecat bine si am pus carnea intr-un vas de yena. Am adaugat cateii de
usturoi taiati bucati, apoi am turnat berea.
Am acoperit vasul cu o folie
alimentara si am dat la foc potrivit, pentru 30 minute. Am scos folia si am mai
lasat inca 1 ora.
Am servit alaturi de varza noua calita.
Multumesc Cristina ptr reteta!!